torsdag 24. mars 2016

De skal gi ham navnet Immanuel.

Matt 28,20.  Og se, jeg er med dere alle dager inntil verdens ende!
Mat 1,23 og de skal gi ham navnet Immanuel – det betyr: Med oss er Gud!
Bry deg ikke så mye om hvem som er for deg eller imot deg, det viktigste er at Pappa Gud er med deg i alt du foretar deg.
En sang sier. Han er med! Hvilken trøst! Han er med, for han har oss forløst. Han har lovet å være med sine til slutt. Aldri har han sitt løfte brutt.
Da nådesolen begynte å skinne i vårt liv, gikk det opp for oss at vårt gudsforhold ikke avhenger av oss, men av Jesus. Det er han som står inne for at Gud er med oss. Han bærer navnet Immanuel med rette.
Det er sant at synd skiller oss fra Gud, men Immanuel har sonet alle våre synder slik at syndens makt er brutt i vårt liv.
Når vi faller i synd kommer Immanuel. Han sier til oss at dine synder ikke betyr at vi er oppgitt av Gud. Vi skal få bære våre synder inn i lyset fra Immanuel. Hans blod har ikke mistet sin kraft fra å rense oss fra all synd.
Motgang, vanskeligheter og nød kan tårne seg opp så vi ikke ser Gud i alle de vanskeligheter som møter oss. Men Jesu Kristi blod har sonet synden. Han står inne for at Gud er med oss i alt det uforståelige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar