lørdag 2. september 2017

Stol på Gud din far.
I den  naturlige verden kommer du av og til i kontakt med mennesker som betyr mye for deg. Og vedkommende har en meget fremtredende posisjon. Så når alt  skjærer seg og du virkelig trenger hjelp går du til denne vennen. Du spør: vil du hjelpe meg? Og han ordner saken.
Gud din far er i den aller høyeste stillingen: Han er ikke forman i styret. Han er styret. Han er konferanserommet, konferanse bordet og alle delegatene! Han har alle stemmene. Han er hele selskapet, og bibelen sier at du har rett stiling innfor Gud.
 Når du trenger å få noe gjort, trenger du ikke å gå til Rådhuset for å spørre om de vil gjøre noe for deg. Du kan gå til universets skaper og si: Far, jeg trenger noe.
Han sier: Det er ditt, bare tro at du skal få det og det er ditt.
Kom frimodig til nådens trone.
Jeg sa ikke at du er fullkommen. Jeg sa du er rettferdig, du har rett stilling innfor Gud. Det betyr at du kan nærme deg Gud uten å bøye hodet eller kravle på hender og føtter eller gå baklengs inn gjennom døra.
Du kan gå rett bort til tronen fordi Bibelen sier du kan gjøre det. Bibelen sier at vi kan komme med frimodighet til nådens trone og finne nåde til hjelp i rett tid.
Det er vår autoritet, det er vårt privilegium for di vi er i Kristus.
Hvis du er i Kristus, har Gud gitt deg rettferdighetens gave og du er blitt erklært Rettferdig av Gud.
Jakob 5,16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.»
Bibelen sier at DU er blitt gitt rettferdighetens gave. DU ER RETTFERDIG! Når dette verset taler om en virksom bønn av en rettferdig mann (kvinne), taler det om  DEG.
Det Gud sier, er at dine bønner er virksomme og utretter MYE, ikke litte, men mye.
Romerne‬ ‭10:4‬ ‭
‭‭For Kristus er lovens ende og mål, så hver den som tror, skal bli rettferdig.»
Romerne‬ ‭3,26
Men i vår tid ville han vise sin rettferdighet, både at han selv er rettferdig, og at han kjenner den rettferdig som tror på Jesus.»

‭‭

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar