mandag 11. mai 2020

Fri fra frykt.

Jesus kom for å utfri alle dem som av frykt for døden var i trelldom alle sin livstid. Hebreerne 2:15
Så frykt binder sjelen. En annen oversettelse sier. «Gjennom dette satte Jesus alle fri som hele livet hadde vært slaver under dødens frykt.»
Hvert menneske som er bundet av frykt er i trelldom og trenger å bli satt fri.
Jesus kom for å utrope frihet for de fangene og løslatelse for de bundne. Esaias 61,1
Jesus vil sette i frihet dem som er fanger, og han vil åpne døren for hver mann og kvinne som er i trelldom, enten trolldommen er frykt, syke, stolthet, sjalusi, griskhet, svakhet, sykdom, eller noen andre plager.
Frykt er plagsom, som mange er bundet av i dag. 
I dag er det mange som har en fornemmelse av at de kommer til å møte en eller annen fare. De føler hele tiden at noe forferdelig kommer til å hende dem. Det vet ikke hva det er. De har ingen anelse om hva de frykter. Men de er konstant plaget av en ubehagelig følelse, en slags frykt som blir være og være fordi ofrene ikke finner noe punkt hvor de kan bekjempe frykten, siden de ikke engang kan fortelle hva de frykter. Det er tusener av menneske som føler at de er grepet av en klam hånd på grunn av frykt, og denne frykten driver dem til den ytterste håpløshet.
Hør, min venn, når du blir kvitt frykten, vil Gud gi deg tro. Men du kan ikke motta tro før frykten er borte. Det er som olje og vann, de kan ikke blandes i sammen.
Du må gjøre krav på hans løfter. Du kan også bli satt fri. Du kan også få tilbake gleden og freden. Jesus kom for å utfri alle dem som av frykt for døden var i trelldom alle sin livstid Hebr. 2 15  
Utfrielsen er din. Du kan bli fri. «For Gud ga oss ikke en ånd som gjør motløs; vi fikk Ånden som gir kraft, kjærlighet og visdom.»2. Timoteus 1:7 
En annen oversettelse sier, Gud ga oss ikke fryktens ånd.
Igjennom hele bibelen blir folket advart mot frykt, vær ikke redde, eller frykt ikke.

«Vær sterke og modige, frykt ikke og vær ikke skrekkslagne for dem! For Herren din Gud er selv den som går med deg. Han skal ikke slippe deg og ikke forlate deg.»»
Femte Mosebok 31:6  

«Da sa Herren til ham: «Fred være med deg. Frykt ikke, du skal ikke dø.»»
Dommerne bok 6:23

«Frykt derfor ikke! Dere er mer verd enn mange spurver.»
Matteus’ evangelium 10:31 

««La ikke deres hjerte bli grepet av frykt! Tro på Gud og tro på Meg!»
Johannes’ evangelium 14:1 
Hvis du er  bundet, undertrykt eller plaget. Gi ikke opp. Det er utfrielse for deg. 
DU KAN BLI SATT FRI. 
Hvis du trenger hjelp til å komme i gjennom i bønn så ta gjerne kontakt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar