tirsdag 2. februar 2010

FULLFØR OPPDRAGET – BRING KONGEN TILBAKE

2,6 MILLIARDER HAR ENNÅ IKKE HØRT EVANGELIET
Jesus tilbakekomst kan bare fremskyndes hvis vi fullfører Guds oppdrag om å nå alle folkeslag med evangeliet. Gud har gitt oss 100 ganger så mange ressurser som vi trenger for å fullføre oppdraget. Men det er mulig bare hvis Guds menighet, oppriktig ønsker det. Vår motstander djevelen og hans hær, vil kjempe mot oss med hat og raseri når vi søker å nå de folk som ennå er unådde. Han vet at når det oppdraget er nådd, vil enden komme for ham.
Jesus befalte oss: Gå ut i all verden og forkynn evangeliet for all skapningen! (Mark 16:15) Paradoksalt nok, har vi som nordmenn aldri hat så mye penger å rutte med. Historisk sett har vi heller aldri brukt så lite på misjon. Som kristne er vi blitt flinke til å rope høyt når vi blir tråkket på tærne, men klarer vi å høre ropene fra alle dem som aldri har hørt evangeliet, og fremdeles leter etter en nådig Gud.
Hvilken skade har egentlig skjedd?
Vet dere ikke at blant de unådde folkeslagene er det tusener som går fortapt hver dag? Dyrebare mennesker som blir brutalt massakrert av satans hær uten at noen befrir dem. Mens menigheten lytter til rørende korsang i sine elegante, moderne bygninger. Og skrikene fra de hjelpeløse som fortapes overdøver lyden fra våre sanger i Guds ører. Vi har fått hundre ganger så store ressurser som vi trenger for å fullføre oppdraget. Men vi har røvet fra Gud og brukt ressursene på oss selv. Siden vi bruker nesten alle pengene på store kirkebygninger, store hjem og fine ting til oss selv.
Det er glimrende for alle som ofrer seg for å hjelpe syke, fattige, sultne mennesker, og det er ikke noe feil i det. Det som i praksis skjer er at misjonspengene som skulle vært brukt til å fullføre misjonsbefalingen, blir brukt til å hjelpe humanitært. Vi gir menneskene noen flere år å leve, og i forbindelse med hjelpen får også noen høre evangeliet, men det er ikke penger igjen til å nå de tusenvis av stammer og folkegrupper som aldri har hørt budskapet om Jesus en eneste gang.
Gud kaller pastorer og kirkeledere til å slutte med å kaste bort penger på store bygninger og aktiviteter som ikke har noe å gjøre med å nå ut til den unåde. Det finnes intet oppdrag som har større hast. Alt vi gjør, skulle ha dette i fokus det være seg tilbedelse, bønn, tjeneste eller undervisning for gamle og unge. Mesteparten av hver menighets finansielle ressurser burde ha dette i fokus. Hele himmelen venter på at dette skal fullendes. Vi må ta et valg, om å utvikle en enkel livsstil og leve i forsakelse, for å bli i stand til å nå dette målet.
Gud har gitt oss et oppdrag i Galilea for 2000 år siden.
Vi må fullføre misjonsbefalingen, bring Kongen Jesus tilbake. Han kommer for å opprette fredsriket. Da blir det fred, helse og gode sosiale tilstander! La oss fokusere på det viktigste og gjøre det Nå!
Steinar A Vikestad. Afrika trenger din hjelp 7340 Oppdal Les mer på www.afrikahjelpen.com

EVANGELIET FØR SUPPE


De var en sigøyner apostel som stadig av erfaring brukte og si: Vi må forkynne evangeliet før vi gir folket suppe, og ikke omvendt, fordi det er da vi får vekkelse og varige resultater. Dett er totalt i mot slagordene til våre moderne misjonerer, som satser først på å gi suppe og humanitær hjelp, og så kommer forkynnelse av evangeliet i andre rekke. Dette har ført til at 90 % alle vestens misjonærer er fulltidsengasjert i sosialt arbeide og driver ikke lenger forkynnelse. I 1968 utkom Aril Edvardsen bok Høsten i Flammer” som i likhet med sigøynerne fremholder at humanitær hjelp først, og så evangeliet, ville føre til at pengene til sosialhjelp forsvant i et stort hull, og snart ville dette bli 90 % av misjonærenes arbeid. Evangeliet må forkynnes så nye nasjonale menigheter blir grunnlagt, og ut fra disse lokale kirker vokser det alltid fram et stort og varig diakoni med sosialhjelp og humanitær innsats. Det vil forvandle millioner av mennesker, fra å være fattige, fillete, sultne, utstøtte i samfunnet, til å bli verdige mennesker som kan brødfø seg selv og andre ved egen hjelp.
AFRIKAHJELPEN.



TAKK for støtte og forbønn Hilsen Aud og Steinar Vikestad
NÅ TRENGER VI DIN HJELP, SEND DIN GAVE I DAG. KONTO 4266 14 46 239.
AFRIKAhjelpen 7340 OPPDAL.
Ansvarlig for prosjektet. Aud og Steinar Vikestad. Tlf: 92065320
E,post steinar.vikestad@oppdal.com
Les mer på. www.afrikhjelpen.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar